SERVERE

Vi har egne servere som vi leier ut. Du kan sende inn din stream til oss, så kan vi transkode og/eller distribuere sendingen til flere plattformer samtidig. Alt fra egne avspillingssystemer på landingssider, til kjente steders om YouTube og Facebook.
TRANSKODE

Vi utfører transkoding av din sending for omdanning av signaler. Dette gjør at personen som ser på sendingen kan velge mellom f.eks. 720p, 1080p og 4K. Da slipper du å måtte sende samme stream i flere forskjellige bitrates.

DISTRIBUSJON

Våre servere kan re-distribuere din stream, slik at du kan nå flere plattformer samtidig. Dette kan f.eks. være YouTube, Facebook, Vimeo og landingssider. Vi oppretter enkelt en stream URL og key som går igjennom våre servere.

Multiformat

RTMP, SRT, HLS, RMPT m.m. Vi utfører flerkonvertering til de formatene du behøver, som f.eks. til en spiller på en landingsside. Kontakt oss for mer informasjon og muligheter.

Vi oppretter en dedikert ingest link for din sending. Det er også mulig å utføre flere sendinger samtidig til våre servere. Om dere har spesielle spesifikasjoner og ønsker, så kan dere ta kontakt med oss direkte for muligheter.

Viken Streaming har 3 forskjellige servere med diverse spesifikasjoner og muligheter. Disse kan også linkes for å utføre separate jobber.

Sikkerhet:
Om ønskelig kan vi opprette brukernavn og passord på ingest linken. Dette gjør at man må skrive inn dette for å få igjennom sendingen. f.eks.: rtmp://bruker:pass@ingest.vikenstreaming.no/parkpixel/stream-1

Link eksempler:

Ingest:
rtmp://ingest.vikenstreaming.no/applikasjon/streamkey

Egress:
rtmp://egress.vikenstreaming.no/applikasjon/streamkey

Applikasjon og Streamkey vil bli laget dedikert for din sending.
F.eks.: /parkpixel/stream-1

RE-BRANDING

Lyst på en egen ingest/egress link som dette?:
rtmp://ingest.firmanavn.no/applikasjon/streamkey

Vi har whitelable løsninger, ta kontakt med oss for mer informasjon.

PRISOVERSIKT

Priser er inkl. mva.

Tilleggstimer

kr 99,- /time

Transkoding

kr 3,- /min.

Egress link

kr 99,- /link.

Ekstra destinasjoner

kr 49,- /destinasjon

HLS Stream

kr 49,- /HLS