ON-SITE STREAMING

Vi har mobilt utstyr for live streaming!

Vi bruker det siste innen webcast-, video- og kringkastingsteknologi slik at ditt budskap sendes i beste kvalitet. Eksempler på dette kan være:

Kvartalsrapporter
Konferansesentre / møtelokaler
Mote-/talentshow
Sportssendinger
VÅRT UTSTYR ER SIKRET MOT
STRØMBRUDD
TAP AV INTERNET
KORRUPT LAGRING

Vi bruker spesialbygde systemer og løsninger med failover som vi utvikler og bygger in-house: selv hvis strøm og internett skulle gå i ditt bygg kan våre streamingrigger opprettholde sendingen. Samtidig benytter vi 3 ulike ledd for lagring av din live stream.

PA-ANLEGG / LYD

God lyd er alfa og omega for livesendinger. Vi har kvalitetssystemer, være det seg trådløst eller kablet. Skal du ha et fysisk arrangement er vi behjelpelig med å rigge opp PA-anlegg for ditt behov.

BELYSNING

Er lokalet du skal presentere fra lite belyst? Ekstra lys øker bildekvaliteten og produksjonsverdien på din sending.

SKJERMVISNING

Har du behov for en projektor eller en 65″ flatskjerm på hjul? Spør oss om muligheter for skjermoppsett.

F.A.Q

Internetthastighet

En tommelfingerregel er at 10 mb/s upload-hastighet er bra nok for å streame i 720p. For å streame i 1080p må upload-hastigheten være over 20mb/s.

NB: Det er mange faktorer som avgjør om en stream vil være stabil eller ei:
-Hvor mange som er på samme nett
-Hvilken plattform vil du nå
-Deltagere via Zoom/Teams etc.

Viken Streaming hjelper deg med alt dette. Vi tilrettelegger sendingen slik at du kan tenke på det som er det viktigste, nemlig budskapet.

Crew

Antall crewmedlemmer avhenger av størrelsen på din livesending. Vi går gjennom din kjøreplan på forhånd og gir våre anbefalinger.

Våre medarbeidere besitter høy kompetanse i flere ulike fagfelt. Dette gjør at vi kan utføre mye med et mindre antall personell.