Viken Streaming

Hvem er vi?

Hvorfor oss?

Vi er spesialister på flerkameraproduksjon, live streaming og innholdsproduksjon for organisasjoner, merkevarer, byråer og kommersielle selskaper. Vi lager svært engasjerende innhold med høy produksjonsverdi, og bruker det siste innen video- og kringkastingsteknologi slik at du kan fortelle din historie i beste kvalitet. Viken Streaming hjelper våre kunder med å streame sine arrangementer til publikum på global skala.

Streamingsenter

Med egnede lokaler og flere partnere med forskjellige type konferansesentere, kan vi tilby et komplett oppsett for din livesending.

Mobilitet

Med mobilt produksjonsutstyr av topp kvalitet, har vi mulighet til å utføre livesendinger der du ønsker etter dine behov.

Det desidert beste teamet jeg noen gang har jobbet med. De forsto virkelig utseendet jeg gikk etter og spikret det helt! Jeg vil anbefale dem på det sterkeste, du vil ganske enkelt ikke finne noe bedre team!

Aura BrooksGraphic Designer, Owl Eyes

Det var veldig morsomt å bli kjent med teamet under prosjektet. De var alle behjelpelige med å svare på spørsmålene mine og fikk meg til å føle meg helt rolig. Designet endte opp med å bli dobbelt så bra som jeg noen gang kunne ha sett for meg!

Eve CrawfordProduct Designer, That Biz

Jeg lurer på hvorfor jeg aldri kontaktet disse karene før! Seriøst, de har alle prisverdig talent i sine respektive felt og slo konseptet mitt ut av ballparken. Takk for en fantastisk opplevelse!

Jack GrahamCo founder, Coffee Inc