MULIGHETER

FLERKAMERA

Vi ønsker å øke engasjementet med variasjoner i sendingen, derfor anbefaler vi alltid å ha flere kameraer fra forskjellige vinkler. Vi har nødvendig utstyr og kompetanse for styre en mer kompleks sending med flerkameraproduksjon, slik at seerne opplever en høyere produksjonsverdi og engasjerer seg mer i innholdet du viser.

HYBRID

Våre teknikere kan også sette opp en hybridløsning for fysisk og digital gjennomføring samtidig. Her kan dere velge om dere ønsker enveis eller toveis sending, digitalt gruppearbeid, eksterne foredragsholdere med mer. Det er også mulighet til å få opp de digitale foredragsholderne på skjermer i lokalet for de fysiske deltakerne.

MULTI-PLATTFORM

Vi kan streame på flere plattformer samtidig, vi kan til å med sende din stream til en annen. Plattformene vi kan sende til er blant annet: Facebook, YouTube, Twitch m.m. Vi kan også legge opp sendingen på din egen nettside eller landingsside, slik at du kan skape trafikk til dine kanaler. Mulighetene er mange og vi bistår med de alternativene som passer best for deg.

MØTER

FUNKSJONER

Chat / Q&A

Vær personlig med dine seere. Chat med de, vis innsendte spørsmål på skjermen og skap engasjement i sann-tid.

Grafikk

Vi kan legge til grafikk på direktesendingen. Som f.eks. navn på den som snakker, logoer, pauseplakat, nedtelling og mer.

Lukket sending

Med en lukket sending kan du selv bestemme hvem som vil ha tilgang til sendingen, eller opprette et passord som du kan sende ut.

Betalingsløsning

Seere kan kjøpe tilgang til din live sending. Perfekt om det selges billetter for å komme inn på arrangementet, eller om du selger kurs.

Presentasjon

Få din presentasjon integrert i sendingen, la seerne enkelt se på hva du presenterer. Velg alt fra bilder, videoer, powerpoint og mer.

Spør publikum

La dine seere stemme under sendingen din. Nyttig på sendinger for et styremøte o.l. der personer ønsker å stemme (og evt. anonymt).

Reprise

Vis hva som nettopp skjedde i reprise. Perfekt til sportssendinger eller andre reaksjoner, der man vil se hendelsen igjen og kanskje i slow-motion.

On-Demand

Gjør din livesending on-demand. Vi laster den opp i ettertid på f.eks. YouTube/Facebook slik at den alltid er tilgjengelig.

Multi-opptak

Vi kan gjøre separate opptak av hvert kamera eller lydbånd, perfekt for etterbehandling eller produksjon av en video i ettertid.

Live on tape

Dersom det er dårlig nettverksforbindelse eller sendingen skal sendes på et senere tidspunkt, så kan vi utføre et eget opptak for dette.

Nettpunkt

Er det ikke nettverk der du skal utføre livesendingen? Eller er nettet for treigt? Vi kan sette opp et mobilt nettverkspunkt.

Sport

Vis seerne kampsituasjonen. Plassering, score/mål, tid, hvem som scoret mål m.m. Vi lager engasjerende sportssendinger.

Ekstern foredragsholder

Ha en reporter ute i feltet, og få inn deres reportasje på direkten. Du kan også ta inn andre foredragsholdere fra f.eks. zoom/teams.

Ekstern stream

Ta inn eller send din stream til en annen stream. F.eks. om du skal kommentere en fotballkamp, eller en annen sending skal sende din.

VB (Videobånd)

Vi kan legge til forhåndsinnspilte videoer i din live stream. Disse kan vises når du selv ønsker det i løpet av sendingen.

Pre-, Mid-, Post-Roll

Legg inn reklame før avspilling, midt i sendingen og/eller når sendingen er ferdig. Vis frem sponsorer og budskap.

Stream player

Vi kan lage en spiller for din nettside/landingsside etter din branding. Du kan også f.eks. tvinge reklame før avspilling.

Event system

Kun fysisk, digitalt eller begge deler. Samle spørsmål, idéer m.m. og registrer påmeldinger. Les mer om systemet her.

Innringer

Ønsker du å få inn en innringer/telefonsamtale i sendingen? Det er fullt mulig, og vi bistår med det tekniske.

Network Device Interface

Mobiltelefoner/kameraer på nettverket kan sende inn video/lyd til din stream. Eks. en person ute på banen kan utføre intervjuer.

Remote + Support

Problemer med å komme inn i sendingen? Eller andre tekniske ting? Vi kan fjernstyre deres enheter og utføre teknisk bistand.

Analyse & Råopptak

Et råopptak av sendingen og en analyserapport er alltid inkludert. Dette sender vi i ettertid om ønskelig.

Et råopptak er et opptak av livesendingen slik den ble sendt, og er ikke korrigert eller redigert i ettertid. Om det er ønskelig med klipp av opptaket, som f.eks. fjerning av start, pauser m.m. Så utføres dette på forespørsel.

Informasjon i analyserapporten avhenger av plattformen(e) som er benyttet til sendingen. Forskjellige plattformer tilbyr forskjellige type analyser, dette varierer fra: Seere, unike seere, lokasjon, alder, kjønn, seer tid og mer.