MULIGHETER

Under finner du flere løsninger og funksjoner vi kan tilby din sending.

MØTER

Vi tilrettelegger dine digitale møter enten du bruker Zoom, Microsoft Teams, ClickMeeting, Skype eller andre møteplattformer.

FLERKAMERA

En flerkameraproduksjon gjør underverker for å holde på fokuset til et publikum. Varierende vinkler og gode utsnitt bidrar til å bevare interessen selv under lange presentasjoner. Din merkevare styrkes ved at sendingen blir mer engasjerende og produksjonsverdien høyere. Sammen gir dette et styrket helhetlig inntrykk ovenfor ditt publikum – være det seg sponsorer, aksjonærer, kunder eller ansatte.

HYBRID

Hybrid gir deg muligheten til å samkjøre fysiske og digitale deltagere. Våre teknikere tilrettelegger alt fra enveiskommunikasjon og presentasjoner, til mer komplekse løsninger som digitalt gruppearbeid, votering, innringere og Q&A. Med denne løsningen kan du for eksempel hente inn eksterne foredragsholdere til storskjermer i lokalet der de fysiske deltakerne er samlet.

MULTI-PLATTFORM

Velger du Viken Streaming kan vi sende din stream til flere plattformer samtidig som for eksempel Facebook, YouTube, Vimeo og Twitch. Fordelen med dette er at du når ditt publikum på plattformer de allerede kjenner og føler seg hjemme på. Mulighetene er mange og vi bistår med de alternativene som passer best for deg.

FUNKSJONER

Presentasjon

Få din presentasjon integrert i sendingen, la seerne enkelt se på hva du presenterer. Velg alt fra bilder, videoer, powerpoint og mer.

Ekstern foredragsholder

Ha en reporter ute i feltet, og få inn deres reportasje på direkten. Du kan også ta inn andre foredragsholdere fra f.eks. zoom/teams.

Votering

La dine seere stemme under sendingen din. Nyttig på sendinger for et styremøte o.l. der personer ønsker å stemme (og evt. anonymt).

Grafikk

Vi kan legge til grafikk på direktesendingen. Som f.eks. navn på den som snakker, logoer, pauseplakat, nedtelling og mer.

Chat / Q&A

Vær personlig med dine seere. Chat med de, vis innsendte spørsmål på skjermen og skap engasjement i sann-tid.

Betalingsløsning

Seere kan kjøpe tilgang til din livesending. Perfekt om det selges billetter for å komme inn på arrangementet, eller om du selger kurs.

VB (Videobånd)

Vi kan legge til forhåndsinnspilte videoer i din live stream. Disse kan vises når du selv ønsker det i løpet av sendingen.

Nettpunkt

Er det ikke nettverk der du skal utføre livesendingen? Eller er nettet for treigt? Vi kan sette opp et mobilt nettverkspunkt.

Landingsside

Vi kan lage en spiller for din nettside/landingsside etter din branding. Du kan også f.eks. tvinge reklame før avspilling.

Pre-, Mid-, Post-Roll

Legg inn reklame før avspilling, midt i sendingen og/eller når sendingen er ferdig. Vis frem sponsorer og budskap.

Interaktivløsning

Kun fysisk, digitalt eller begge deler. Samle spørsmål, idéer m.m. og registrer påmeldinger. Les mer om systemet her.

Lukket sending

Med en lukket sending kan du selv bestemme hvem som vil ha tilgang til sendingen, eller opprette et passord som du kan sende ut.

Live-on-tape

Dersom det er dårlig nettverksforbindelse eller sendingen skal sendes på et senere tidspunkt, så kan vi programmere inn dette i vårt system.

On-Demand

Gjør din livesending on-demand. Vi laster den opp i ettertid på f.eks. YouTube/Facebook slik at den alltid er tilgjengelig.

ISO-opptak

Vi kan gjøre separate opptak av hvert kamera og lydbånd, perfekt for etterbehandling eller produksjon av en video eller podcast i ettertid.

Sport

Vis seerne kampsituasjonen. Plassering, score/mål, tid, hvem som scoret mål m.m. Vi lager engasjerende sportssendinger.

Reprise

Vis hva som nettopp skjedde i reprise. Perfekt til sportssendinger eller andre reaksjoner, der man vil se hendelsen igjen og kanskje i slow-motion.

Ekstern stream

Ta inn eller send din stream til en annen stream. F.eks. om du skal kommentere en fotballkamp, eller en annen sending skal sende din.

Network Device Interface

Mobiltelefoner/kameraer på nettverket kan sende inn video/lyd til din stream. Eks. en person ute på banen kan utføre intervjuer.

Innringer

Ønsker du å få inn en innringer/telefonsamtale i sendingen? Det er fullt mulig, og vi bistår med det tekniske.

Remote + Support

Problemer med å komme inn i sendingen? Eller andre tekniske ting? Vi kan fjernstyre deres enheter og utføre teknisk bistand.

Registrering

Ta imot påmeldinger til din kommende sending. Finn ut hvor mange som ønsker å være med, og opprett en oversikt over potensielle leads.

Moderering

Hold et ryddig kommentarfelt og en vennlig chat på sendingen. Slett meldinger, utesteng om nødvendig og hold en hyggelig tone.

Embed player

Gir deg muligheten til å integrere sendingen i din egen nettside gjennom en dedikert mediespiller.

Analyse & Programopptak

Analyserapport og programopptak kan sendes i ettertid om ønskelig. Dette er alltid inkludert kostnadsfritt hos Viken Streaming.

Informasjon i analyserapporten avhenger av plattformen(e) som er benyttet til sendingen. Forskjellige plattformer tilbyr forskjellige type analyser, dette varierer fra: Seere, unike seere, lokasjon, alder, kjønn, seertid og mer.

Et programopptak er et opptak av livesendingen slik den ble sendt med alt av nedtellinger og pauseplakater. Programopptaket er altså ikke korrigert eller redigert i ettertid. Om det er ønskelig med finklipp av opptaket, som f.eks. fjerning av start, pauser m.m. så utføres dette på forespørsel.