LIVE-ON-TAPE

Spill inn foredraget, webinaret eller kurset ditt.

Dokumenter gjennomføringen slik at du kan laste den opp i ettertid, eller lagre den som dokument i et arkiv og lignende.

Med Live-on-tape kan Viken Streaming forhåndsinnspille din livesending som om den var direktesendt. Perfekt for deg som vil gjøre opptak av kurs eller webinar. Med Live-on-tape har du muligheten til å laste opp eller selge opptaket i ettertid, for eksempel på Facebook, YouTube eller andre relevante on-demand-plattformer. Live-on-tape brukes også til å dokumentere eventer slik at dette kan sendes til sponsorer og samarbeidspartnere som ikke kunne være tilstede digitalt eller fysisk. Det er opp til deg om du vil strømme opptaket ved en senere anledning, eller tilgjengeliggjøre det på dine hjemmesider eller sosiale medier.

Book din Live-to-tape-session i dag!
Hva er live-on-tape?

“Live-on-tape” kan også bli omtalt som “live-to-tape”. Dette er et innspilt program produsert i sanntid, vanligvis med publikum i studio for en senere sending. Krever nøyaktig tidsbestemte pauser for innsetting av stasjonspauser og reklame på sendingstidspunktet. Vanligvis brukt for nettverkssending på tvers av flere tidssoner. Gjelder også direktesending som det samtidig blir gjort opptak av for sending på et senere tidspunkt. Dersom opptaket skal være tilgjengelig for avspilling etter livesendingen, kalles det VOD (Video on demand).

Opptak
Arkiver
Last opp