INTERAKSJONSSYSTEM

Kjør interaktive presentasjoner, livesendinger og møter med digitale og fysiske deltakere på ett og samme sted. Det er morsomt, enkelt og krever ingen nedlastinger.

Få samlet spørsmålene, møtedokumenter, chat, avstemninger, quiz, feedback og mer.

Kontakt ossJeg har en kode

Les mer om event systemet lenger ned.

Chat / Q&A
Avstemming
Word cloud
Quiz
Vurdering
Rangering

Send inn spørsmål

Få spørsmål fra dine fysiske og digitale deltakere på ett og samme sted. Publikum kan sende spørsmål til foredragsholdere og stemme på spørsmål de anser som mest viktig.

Word cloud

Word Clouds (også kjent som wordle, word collage eller tag cloud) er en visuelle representasjoner av ord som gir større betydning for ord som vises eller brukes oftere. For vårt eventsystem gjelder ordene som blir lagt til hyppigst av publikum som sender inn sitt bidrag. Denne typen visualisering kan hjelpe programledere til raskt å samle inn data fra publikum, fremheve de vanligste svarene og presentere dataene på en måte som alle kan forstå. Det kan også brukes for å finne ut av hvilket ord de vektlegger og tenker på i en spesifikk sammenheng.

Live interaksjon

Slå sammen de digitale og fysiske deltakerne med real-time chat og interaksjon. Sett opp chatten, spørsmål og mer på storskjermen, slik at den fysiske delen av produksjonen din er med i den digitale.

Sikkerhetsfunksjoner og personvern

Du bestemmer om publikum kan være anonyme, må registrere seg, ha et passord eller være invitert for å få tilgang til event systemet. Viktig ved f.eks. styremøter der man har stemmerett eller andre medlemskapsfordeler m.m.

Tilbakemeldinger

Få inn tilbakemeldinger fra publikum per omgående. Rett etter sendingen eller presentasjonen, så kan du sette i gang med å innhente tilbakemeldinger fra publikum. Her får du viktig og rykende fersk data som kan bidra til å gjøre fremtidige eventer mer innholdsrike.

Analyse

Få en komplett analyserapport rundt interaksjoner som foregikk under sendingen. Her kan du se hvem som stemte hva (Med mindre det er anonymt), og resultatene på de forskjellige aktivitetene som stemming, quiz, chat m.m.